40*40*5 cm cm Park Karo Kauçuk Fiyatları Modelleri Whatsapp

40*40*5 cm cm Park Karo Kauçuk

40*40*5 cm cm Park Karo Kauçuk

Özellikleri

40*40*5 cm Park Karo Kauçuk farklı renklerde stoklarımızda mevcuttur. Ürünlerimiz Tse ve İso standartlarına uygun üretilmekte olup, Ts En 1177 , ISO 9001, ISO 14001 ve  Ohsas 180001 belgelidir. Gezegen X Kent mobilyaları olarak üretici firma olmamız hasebiyle istenilen sayı ve özelliklerde Dünyanın her noktasına gönderim sağlıyoruz.
 
İmalat ürünümüz olan kauçuk karo ; 40 x 40 cm ebatlarında , 2 cm - 2,5 cm - 3 cm - 3,5 cm - 4 cm - 4,5 cm - 5 cm kalınlıklarında olup Siyah, kırmızı, yeşil, gri, mavi, sarı renklerde üretimlerimiz mevcuttur.  Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta Gaziantep kauçuk zemin kaplama fiyatları ile Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurt geneli ve yurt dışı referanslarımız mevcuttur.
 

40*40*5 cm cm Park Karo Kauçuklar

Döşeme endüstrilerinde son kullanımı, tasarım esnekliği ve dayanıklılığı nedeniyle popülerlik kazanmıştır. Kauçuk zemin, geri dönüştürülmüş ve doğal kauçuktan yapılmıştır. Kalıcı döşeme olarak kurulabilen levhalar, kalaslar ve fayanslar şeklinde gelirler.

Birçok kişi, özellikle dökülmeye, yoğun kullanıma ve aşınmaya meyilli alanlar için ticari ortamlarda veya evde kauçuk döşeme kullanıyor. Dayanıklılık ve düşük bakım gibi kauçuğun özellikleri, onu çok sayıda uygulama için ideal kılar. İşte bu nedenle eviniz veya ticari binalarınız için kauçuk yer karoları seçmelisiniz:

Kauçuk karolar dayanıklıdır

Dayanıklılık, kauçuk yer karolarının en çok lanse edilen avantajıdır. Güçleri ve dayanıklılıkları nedeniyle bakımlı olduklarında 20 yıla kadar dayanabilirler. Kauçuk zeminler, yaya trafiği ve aşınma ve yıpranma dahil olmak üzere çeşitli koşullara dayanabilir. Ayrıca esneyebilir ve orijinal şeklini geri kazanarak yoğun trafik alanları için uygun hale getirebilirler. Kauçuk ayrıca darbeleri emebilir, bu da onu insanların her zaman ayakta olduğu ticari ofisler için ideal hale getirir. Darbeleri emme yetenekleri de spor salonlarında ve ağırlık odalarında kullanışlıdır. Ayrıca kauçuk karolar dökülmelerden ve nemden zarar görmezler. Bu nedenle, suyun zeminlerinizi tahrip etmesi konusunda endişelenmemelisiniz.

Düşük bakım

Doğal kauçuk lekelenmeye eğilimliyken, kauçuk yer karolarının bakımı nispeten kolaydır. Fayanslar toz ve kir biriktirdiği için zemini düzenli olarak süpürmeniz gerekir. Ayrıca zeminleri ara sıra su ve hafif deterjanla da silmelisiniz. Yüzeylerin lekelenmemesi için dökülmeler ve lekeler hemen silinmelidir.

Rahatlık için yumuşak

Kauçuk zemin, insanların ayaklarının üzerinde durması gereken alanlar için mükemmel bir ayakta durma yüzeyi sağlar. Yastıklama, yorgunluğu ve yaralanmayı azaltarak ticari ortamlar, mutfaklar ve spor salonları için ideal hale getirir.

İyi kayma direnci

Yüksek kayma direnci, kauçuk karoları spor salonları, sağlık tesisleri ve oyun odaları için mükemmel hale getirir. Çoğu kauçuk döşeme ürünü, minimum sürtünme standart katsayısını aşar.

Kauçuk döşeme, müşteriler için çeşitli tasarım ve stil seçenekleri sunar; birden fazla renkten çeşitli dokulara kadar, tüketiciler seçim yapmakta zorlanırlar. Yüksek kaliteli kauçuk döşeme seçenekleri için Gezegen X Kent Mobilyaları Kauçuk zemin kaplamalar adresini ziyaret etmelisiniz . Ürünleri, ev ve ticari kullanım için en iyi zeminleri garanti eden yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Üstelik ürünleri Türkiye'nin her yerine kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

Benzer Ürünler

HEMEN ARA