40*40*4 cm Park Zemin Kaplama Fiyatları Modelleri Whatsapp

40*40*4 cm Park Zemin Kaplama

40*40*4 cm Park Zemin Kaplama
40*40*4 cm Park Zemin Kaplama
40*40*4 cm Park Zemin Kaplama

Özellikleri

40*40*4 cm Park Zemin Kaplama farklı renklerde stoklarımızda mevcuttur. Ürünlerimiz Tse ve İso standartlarına uygun üretilmekte olup, Ts En 1177 , ISO 9001, ISO 14001 ve  Ohsas 180001 belgelidir. Gezegen X Kent mobilyaları olarak üretici firma olmamız hasebiyle istenilen sayı ve özelliklerde Dünyanın her noktasına gönderim sağlıyoruz.
 
İmalat ürünümüz olan kauçuk karo ; 40 x 40 cm ebatlarında , 2 cm - 2,5 cm - 3 cm - 3,5 cm - 4 cm - 4,5 cm - 5 cm kalınlıklarında olup Siyah, kırmızı, yeşil, gri, mavi, sarı renklerde üretimlerimiz mevcuttur.  Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta Gaziantep kauçuk zemin kaplama fiyatları ile Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurt geneli ve yurt dışı referanslarımız mevcuttur.
 

Karo Kauçuk Zemin Kaplamalar

Kauçuğun, yüksek trafikli iş ve spor salonu ortamlarında son derece popüler bir zemin seçimi olmasını sağlayan birçok doğal avantajı vardır. Artık kauçuk döşeme, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli renkler, desenler ve dokulara sahip ve bu malzeme aynı zamanda konut iç ve dış uygulamalarına da giriyor.

Bu zemin türü spor salonlarında, villalarda ve ağırlık odalarında popüler olmuştur, ancak daha çok evlerde ve ticari binalarda kullanılmaktadır. Kauçuk zemin sadece güçlü, dayanıklı ve bakımı kolay olmakla kalmaz, aynı zamanda herhangi bir alanın dekorasyonuna uyacak şekilde seçim yapabileceğiniz çeşitli renk ve tasarımlara sahiptir.

Benzer Ürünler

HEMEN ARA