40*40*3 CM Yüzeyli Zemin Kaplama Fiyatları Modelleri Whatsapp

40*40*3 CM Yüzeyli Zemin Kaplama

40*40*3 CM Yüzeyli Zemin Kaplama
40*40*3 CM Yüzeyli Zemin Kaplama
40*40*3 CM Yüzeyli Zemin Kaplama
40*40*3 CM Yüzeyli Zemin Kaplama

Özellikleri

40*40*3 cm Yüzeyli Kauçuk Zemin Kaplama farklı renklerde stoklarımızda mevcuttur. Ürünlerimiz Tse ve İso standartlarına uygun üretilmekte olup, Ts En 1177 , ISO 9001, ISO 14001 ve  Ohsas 180001 belgelidir. Gezegen X Kent mobilyaları olarak üretici firma olmamız hasebiyle istenilen sayı ve özelliklerde Dünyanın her noktasına gönderim sağlıyoruz.
 
İmalat ürünümüz olan kauçuk karo ; 40 x 40 cm ebatlarında , 2 cm - 2,5 cm - 3 cm - 3,5 cm - 4 cm - 4,5 cm - 5 cm kalınlıklarında olup Siyah, kırmızı, yeşil, gri, mavi, sarı renklerde üretimlerimiz mevcuttur.  Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta Gaziantep kauçuk zemin kaplama fiyatları ile Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurt geneli ve yurt dışı referanslarımız mevcuttur.
 

40*40*3 CM Yüzeyli Zemin Kaplamalar

Kauçuk zemin kaplama  , günümüzde ticari, kurumsal ve eğlence tesislerinde popüler bir seçim haline geldi. Bu tip zemin kaplaması, yüksek trafiğe sahip binalarda önemli olan uzun ömürlülüğü, esnekliği ve kayma direnci ile bilinir. Kauçuk zemin kullanan tesislerin sayısı artmaya devam ediyor ve birçok mimar, renk ve desen çeşitliliği nedeniyle müşterilerine tavsiye ediyor. Bazı bina sahipleri, tesislerine çevre dostu bir özellik katmak için bu tip zemin kaplamasını tercih etmektedir.

Giderek daha fazla insan, hem evlerde hem de ticari binalarda kauçuk döşeme kullanmanın olağanüstü faydalarını keşfediyor. Dökülmeye meyilli, aşınmaya ve yıpranmaya duyarlı ve yoğun kullanım gerektiren bir ortamda bu tip zemin kaplamaları pratik bir seçenek sunar. Gerçekten de, kauçuk döşeme bir göz atmaya değer.

Hala neden bu kaplama döşemeyi tercih etmeniz gerektiğine ikna olmadınız mı? Singapur'da kauçuk zemin döşemenin avantajlarına göz atın  .

  1. Konfor için Esnek Zemin


    Uzun süre ayakta durmak bacaklarda ve sırtta statik bir kasılmaya neden olur, bu da yüzeyin beton katı malzemelerden yapılmış olması durumunda daha da kötüleşebilir. Kauçuk, insanların uzun saatler ayakta durması gereken alanlar için mükemmel bir alternatiftir. Kauçuk yüzey, ayak yaralanmasını ve bacak yorgunluğunu azaltan yastıklama sunar. Ayrıca statik birikim oluşturmaz, bu da onu garsonların saatlerce durduğu bir bar ve şef ve personelin uzun süre çalıştığı restoran mutfağı gibi ortamlar için ideal kılar. Singapur'da oyun alanlarında, yalnızca rahatlık sağlamak için değil, aynı zamanda çocukların yaralanma riskini azaltmak için kauçuk zeminler bulunur.
     
  2. Düşük bakım


    Kauçuk döşeme, düşük bakım özelliği ile dikkat çekicidir. Bakımı çok kolaydır ve titiz temizlik gerektirmez. Her tür kauçuk zemin kaplamasının temizlenmesi kolay olsa da, sentetik kauçuk zemin kaplama, bakımı zahmetsiz hale getiren ekstra bir özelliğe sahiptir. Doğal kauçuk zemine göre lekelere karşı dayanıklıdır. Genel olarak, döşemenin sadece paspas ve temiz suya ihtiyacı vardır. Ek olarak, bir kauçuk zemin kaplaması, kaplamayı renk bozulmasına karşı koruyabilir.
     
  3. Dayanıklı


    Dayanıklılık söz konusu olduğunda, kauçuk zemin kaplamanın uzun süre dayanma kabiliyeti tartışılmazdır. Uygun şekilde bakımı yapılmış bir kauçuk zemin kaplaması, minimum 20 yıl kullanım ömrüne sahip olmalıdır. Çeşitli koşullara dayanma yeteneği, özellikle oyun alanları ve parklar gibi dış mekanlarda kauçuk zemin döşemesinin en çok bilinen faydasıdır. Kauçuk zemin  gözeneksizdir, yani temel sıvı dökülmeleri yüzeye zarar veremez. Bu nedenle, banyo ve çamaşır odaları gibi ıslak ortamlar (dış mekan dışında) için popüler bir seçimdir.
     

Kauçuk zemin kaplamanın uzun yaşam döngüsü, yeşil özelliği altyapılarına entegre etmenin yollarını arayan bina sahiplerine büyük ölçüde hitap etmektedir. Bu döşemeyi kurmak, sık değiştirme ve atma ihtiyacını azaltmalarını sağlar. Buna ek olarak,  kauçuk zemin kaplamaları  , döşemenin çıkarılması ve kurulum sırasında yapıştırıcı ihtiyacının en aza indirilmesi nedeniyle doğal kaynakların korunmasına yardımcı olur. Güçlü, esnek ve sağlam özellikleri ile birçok insanın evler ve binalar için kauçuk zemin kaplamasını önermesi şaşırtıcı değildir.

 

Benzer Ürünler

HEMEN ARA